Proiect European Erasmus+ "Passion for Learning"

Curs European "Competente de e-learning pentru profesori"

16 Noiembrie – 2 Decembrie

Conţinutul prezentului material reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorilor, iar Agenţia Naţională şi Comisia Europeană nu sunt responsabile pentru modul în care va fi folosit conţinutul informaţiei.

Material video reprezentand secvete din curs

In perioada 16 Noiembrie – 2 Decembrie a avut loc cursul “Competente de e-learning pentru profesori” desfasurat on-line pe platforma de e-learning Moodle a proiectului Erasmus+ “Passion for Learning”. Cursul a fost dezvoltat si sustinut de catre EDUFOR, partner in cadrul proiectului mai sus mentionat.

39 de profesori/traineri din toate institutiile partenere din Romania, Turcia, Polonia si Italia au fost inscrisi pe platforma educationala si au participat la activitatile desfasurate. 

In fapt, acesta sesiune de training face parte dintr-un curs mai amplu ce urmeaza a fi dezvoltat pe platforma si sustinut in cadrul unei sesiuni de instruire internationala ce va avea loc in orasul Mugla din Turcia, la partnerul Mugla Provincial Directorate of National Education.

In perioada 16 – 30 noiembrie, cursantii au parcurs  in ritm propriu materialele multimedia interactive existente pe platforma.

In data de 1 Decembrie a avut loc o sesiune de instruire sincrona in sistem de video-conferinta, in care cursantii au aflat amanunte despre subiectele propuse: notiuni introductive despre e-learning, elemente de e-didactica, modelul de dezvoltare de continut educational on-line ADDIE si tehnica “digital storytelling” (povestiri in format digital). Apoi cursantii au fost indrumati sa creeze in echipa un plan de lectie folosind tehnica “digital storytelling” si un template de storyboard.

In cadrul video-conferintei din data de 2 Decembrie 2020, participantii au facut schimb de experienta, prezentandu-le colegilor lor planurile de lectie dezvoltate. Acestea au fost evaluate si discutate atat de catre trainer cat si de catre colegii lor din alte institutii si tari, intr-un mediu de lucru colaborativ.  

Mai multe informatii despre proiect puteti afla accesand site-ul: www.passion-learning.eu sau portalul European de diseminare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *