OFERTA GENERALA

Servicii de e-learning si platforme educationale

bifa Ce solutii de e-learning oferim?

La momentul actual al pietei de e-learning solutiile open source reprezenta o sulutie mai ieftina si in acelasi timp performanta pentru dezvoltarea de platforme educationale.

Un software educational de tip free open source este un soft ce poate fi utilizat liber si care necesita doar o instalare adecvata pe serverul propriu si o customizare in raport cu necesitatile institutiei ce o implementeaza si a cursantilor sai.

Platformele de e-learning pot fi dezvoltate in vederea invatarii la distanta in orice tip de institutie si si sunt destinate unui numar variabil de utilizatori: la nivel de scoli si licee, universitati, centre de formare profesionala continua, platforme educationale pentru adulti si copii si agenti economici.

Platformele de invatare on-line dezvoltate de catre noi ofera utilizatorilor multiple functionalitati:

  • de comunicare (video-conferinte, forumuri, chaturi, etc.),
  • variate activitati de invatare on-line: lectii multi-media, pagini on-line tip carte, sarcini de lucru, jocuri educative, whiteboard, wiki, teste de evaluare, certificare, etc.
  • altele aditionale referitoare la utilizatori, formate de cursuri, metode de evaluare a calitatii cursurilor de tip cercetare, rapoarte si statistici, servicii de plagiarism, etc.
    In acest context firma noastra ofera urmatoarele servicii:

creion Implementarea de platforme educationale personalizate – Learning Management Systems

Platforma_elearning

Suntem gata sa oferim clientilor nostrii sisteme de invatare la cheie, personalizate in conformitate cu cerintele interne ale beneficiarilor. Aceasta presupune parcurgerea mai mulltor etape de diagnostic si punere in practica a nevoilor identificate prin urmarirea pasilor necesari privind instalarea si adaptarea de module specifice.

Citeste mai mult … 


creion Dezvoltare de continut de e-learning – cursuri online

Continut

Personalul nostru detine competentele necesare pentru a transforma materialele de curs folosite pentru sesiunile fata in fata la nevoile de invatare on-line sau de tip blended learning. De asemenea putem proiecta cursuri on-line pornind de la zero, in colaboare cu trainerii dvs. sau ai nostrii venind in intampinarea cerintelor institutiei dvs. si a nevoilor de training. Toate acestea se vor realiza urmand toate standardele educationale actuale aplicabile in invatamantul on-line ca de exemplu realizarea de continut SCORM, animat si interactiv sau video continut animat utilizand solutii cloud.

 Citeste mai mult … 


creion Servicii suport platforme educationale post-implementare

Suport

Odata implementat sistemul de management al invatarii si dezvoltate cursurile on-line exista necesitatea mentinerii in bune conditii a tuturor functionalitatilor, up-dateul acestora sau up-gradeul catre versiuni superioare. De asemenea este necesar un management constant al cursurilor si al utilizatorilor.

Citeste mai mult …


creion Cursuri de utilizatori LMS – dedicate profesorilor si formatorilor

Instruire

Dupa indeplinirea cerintelor tehnice, profesorii si trainerii dvs. vor trebui sa desfasoare activitati concrete pe platforma de e-learning, ca de exemplu: inscrierea utilizatorilor pentru anumite cursuri, utilizarea mijloacelor de comunicare cu acestia, urmarirea progresului studentilor, notarea activitatilor desfasurate pe platforma, rapoarte si statistici generate de sistem, inscrierea de activitati in calendar, etc. Noi va oferim posibilitatea instruirii trainerilor in vederea desfasurarii cu success a sedintelor de invatare pe platforma dvs. de e-learning

Citeste mai mult …


bifa La ce preturi ? 

Preturile pentru integrarea in mediu on-line a unei platforme de e-learning si serviciile aferente difera foarte mult in functie de proiectul educational ce se doreste a fi implementat. Garantam ca avem cea mai buna oferta de pe piata, raport calitate-pret. Experienta personalului nostru provenita din derularea de proiecte la nivel international de tipul Erasmus+, impreuna cu un pret sub oferta generala a pietei, va va convinge sa deveniti clientii nostri.

Contactati-ne pentru o intalnire si o demonstratie gratuita pe platforma noastra educationala in urma careiea putem realiza si oferta concreta de pret, plecand de la nevoile dvs. strict personalizate.