OFERTA GENERALA

Servicii de e-learning

bifa Ce solutii oferim?

Dupa o analiza temeinica a sistemelor de e-learning existente consideram Moodle este solutia cea mai fiabila si flexibila pentru invatamantul la distanta implementat in orice tip de institutie si destinat oricarui numar de utilizatori: la nivel de scoli si licee, universitati, centre de formare profesionala continua, platforme educationale pentru adulti si copii si agenti economici. Platforma de invatare Moodle este implementata in prezent in peste 64.000 de institutii din intreaga lume, avand peste 81 de milioane de utilizatori. Platforma Moodle este un software open source aflat sub licenta publica GNU. Proiectul Moodle este condus si coordonat de catre compania australiana Moodle HQ ce a inceput sa il dezvolte in anul 2001 si care lucreaza impreuna cu partenerii Moodle pentru a-l adapta continuu la cele mai exigente cerinte de invatare.
In Romania platforma Moodle este folosita in proportie de aproximativ 90% in mediul universitar, astfel ca devine oportun fie sa lucrati cu elevii utilizand acelasi sistem si pregatindu-i astfel pentru ciclu universitar sau sa beneficiati de usurinta in utilizare a platformei a studentilor sau absolventilor, clienti ai cursurilor dvs.
Realizat ca un sistem robust, sigur si integrat ce creeaza medii personalizate de invatare Moodle este adaptat atat pentru a preda cat si pentru a invata, detine o interfata simpla, usor de utilizat ce poate fi personalizata conform necesitatilor utilizatorilor. Platforma de invatare poate fi folosita exclusiv on-line sau pentru modalitati de invatare tip blended learning si este disponibila in 120 de limbi. De asemnea pot fi instalate si adaptate multiple functionalitati de comunicare (video-conferinte, forumuri, chaturi, etc.), variate activitati de invatare multi-media: SCORM, work-shopuri, resurse tip carte, sarcini de lucru, jocuri educative, whiteboard, wiki, teste de evaluare, certificare, etc dar si altele referitoare la utilizatori, formate de cursuri, metode de evaluare a cursantilor, rapoarte si statistici, servicii de plagiarism, etc.
In acest context firma noastra ofera urmatoarele servicii:


creion Implementarea de platforme on-line de invatare personalizate – LMS

Platforma_elearning

Suntem gata sa oferim clientilor nostrii sisteme de invatare la cheie, personalizate in conformitate cu cerintele interne ale beneficiarilor. Aceasta presupune parcurgerea mai mulltor etape de diagnostic si punere in practica a nevoilor identificate prin urmarirea pasilor necesari privind instalarea si adaptarea de module specifice.

Citeste mai mult … 


creion Dezvoltare de continut de e-learning – cursuri online

Continut

Personalul nostru detine competentele necesare pentru a transforma materialele de curs folosite pentru sesiunile fata in fata la nevoile de invatare on-line sau de tip blended learning. De asemenea putem proiecta cursuri on-line pornind de la zero, in colaboare cu trainerii dvs. sau ai nostrii venind in intampinarea cerintelor institutiei dvs. si a nevoilor de training. Toate acestea se vor realiza urmand toate standardele educationale actuale aplicabile in invatamantul on-line ca de exemplu realizarea de continut SCORM.

 Citeste mai mult … 


creionServicii suport platforme on-line post-implementare

Suport

Odata implementat sistemul de management al invatarii si dezvoltate cursurile on-line exista necesitatea mentinerii in bune conditii a tuturor functionalitatilor, up-dateul acestora sau up-gradeul catre versiuni superioare ale Moodle. De asemenea este necesar un management constant al cursurilor si al utilizatorilor.

Citeste mai mult …


creion Cursuri de utilizatori LMS – dedicate profesorilor si formatorilor

Instruire

Dupa indeplinirea cerintelor tehnice, profesorii si trainerii dvs. vor trebui sa desfasoare activitati concrete pe platforma de e-learning, ca de exemplu: inscrierea utilizatorilor pentru anumite cursuri, utilizarea mijloacelor de comunicare cu acestia, urmarirea progresului studentilor, notarea activitatilor desfasurate pe platforma, rapoarte si statistici generate de sistem, inscrierea de activitati in calendar, etc. Noi va oferim posibilitatea instruirii trainerilor in vederea desfasurarii cu success a sedintelor de invatare pe platforma dvs. de e-learning

Citeste mai mult …


bifa La ce preturi ? 

Preturile pentru integrarea in mediu on-line a unei platforme de e-learning si serviciile aferente difera foarte mult in functie de proiectul educational ce se doreste a fi implementat. Garantam ca avem cea mai buna oferta de pe piata, raport calitate-pret. Experienta personalului nostru provenita din derularea de proiecte la nivel national si international impreuna cu un pret sub oferta generala a pietei, va va convinge sa deveniti clientii nostri.
Contactati-ne pentru o intalnire si o demonstratie gratuita pe platforma noastra de e-learning in urma careiea putem realiza si oferta concreta de pret, plecand de la nevoile dvs. strict personalizate.