The European Commission support for the production of this publication does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the National Agency and Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

Proiect Erasmus+ "Digital entrepreneurs leading e-business" Acronim: e-Entrepreneur

Instituția noastră a câștigat finanțarea pentru un nou proiect European Erasmus+, în calitate de COORDONATOR, pe linia de finanțare Educația Adulților, Parteneriate de Colaborare ce se va desfășura în perioada 01.02.2022-31.01.2024.

Alături de noi sunt partneri Europeni cu o vastă experiență în domeniul antreprenorial și digital ce vor contribui în mod substanțial la obținerea rezultatelor propuse, după cum urmează:

Proiectul vizează EDUCAȚIA ANTREPRENORIALĂ A ADULȚILOR, cu accent pe crearea de competențe ANTREPRENORIAL DIGITALE pentru 100 de adulți, actual sau viitori antreprenori, care doresc să-și îmbunătățească sau să-și dezvolte afacerile și productivitatea prin adoptarea de soluții digitale de tip „cloud” și „open source”.

Principalele rezultate obtinute vor fi:

  1. Un manual adresat „antreprenorilor digitali” ce va avea că scop crearea de competențe antreprenorial digitale prin identificarea celor mai performanțe și utilizate softuri de tip „cloud” și „open source” ce pot fi utilizate de antreprenori sau viitori antreprenori în crearea și dezvoltarea afacerilor.
  2. Un curriculum pentru „antreprenori digitali” având la baza cadrul European de referință în domeniul antreprenorial „Entrecomp” și cadrul de referință European privind competențele profesionale digitale „e-CF”.
  3. Un curs de tipul „blended learning” vizând dezvoltarea de competențe antreprenorial digitale, ce se va desfășura preponderent în mediul on-line pe platforma de e-learning a proiectului și va utiliza materiale educaționale digitale interactive de tip resurse video sau SCORM. Cursul va beneficia și de scurte sesiuni față în față, urmărind o mai bună înțelegere a conținutului prin practicarea sa împreună cu un profesor ce se va desfasura printr-o mobilitate internațională în Spania – Zaragosa, unde se vor detalia anumite aspecte din curs.

Citeste mai multe despre proiect pe Platforma Europeana de Diseminare.

Toate rezultatele vor fi distribuite în mod GRATUIT sau vor avea acces liber (platforma de e-learning).

Vă inivtămsă urmăriți pagina de Facebook a proiectului: 

Fiți la curent cu ultimele noutăți accesând site-ul proiectului:

Vezi ultimul articol de BLOG despre proiect.