TRAINING

bifa De ce training?

Suntem promotorii educatiei, sub toate formele ei si pentru orice categorie sociala, profesionala sau de varsta. Constientizam faptul ca numai prin invatare continua si training oamenii pot deveni oameni de valoare. Si numai prin oameni de valoare companiile pot creste branduri. Iar brandurile devin identitate nationala.

bifa Ce oferim?

Cursuri de formare profesionala continua pentru diferite sectoare de activitate economica.
Am dezvoltat continuturi dedicate in mod special industriei lemnului, acesta fiind unul dintre sectoarele de importanta strategica in Romania. Sustenabilitatea este un subiect care ne preocupa, iar lemnul este un material durabil prin esenta sa. Cursurile noastre se adreseaza publicului larg, specialistilor, profesionistilor si managerilor care doresc sa traiasca si sa se dezvolte intr-un mediu verde. Acestea sunt create utilizand exemple si studii de caz pentru industria lemnului insa pentru unele cursuri tematica se poate plia tintind variate sectoarele economice.
Vezi aici OFERTA noastra de cursuri.

bifa Prin ce metode de invatare?

creionE-learningul este considerat la ora actuala o metoda moderna si sustenabila de invatare. Aceasta deoarece faciliteaza accesul la resurse complexe de invatare in orice punct de pe glob conectat la internet. Eliminarea distantelor si deci a transportului catre locul de desfasurare al cursurilor conduce la un impact minim asupra mediului. Suntem printre primii furnizori de formare profesionala din Romania ce si-au dezvoltat o platforma de invatare on-line si unicii ce aduc acest loc virtual de invatare in industria lemnului. In acest mod, cursurile noastre ajung la targetul vizat in toata tara si chiar in mediu international.
creionVa asiguram ca veti avea parte de cele mai placute experiente de invatare non-formala. Invatarea prin joc sau simulari reprezinta una dintre cele mai moderne metode de invatare cu rezultatele cele mai eficiente. Aceasta presupune practicarea unor exercitii in forma atractiva, de exmplu clasicul joc al copilariei, spanzuratoarea sau o forma educativa a concursului “vrei sa fii milionar”.
creionInvatarea colaborativa sau peer learningul sunt de asemenea metode noi si din ce in ce mai utilizate in invatamantul de elita. Aceasta inseamna ca aveti posibilitatea de a invata fiecare din experienta cursantilor colegi si de a fi evaluat de catre acestia.Folosirea metodelor de comunicare asincrone ca forumul, sau sincrone ca chatul sau chiar conferinta on-line repezinta instrumente ale platformei folosite pentru acest tip de invatare. In acest sens, o reuniune de specialisti, pot crea rezultate mai eficinte ale invatarii decat moderarea clasica de catre un profesor.
creionPentru cei ce participa la cursurile on-line oferim si oportunitatea certificarii competentelor prin organizarea de cursuri de perfectionare de tip blended learning, autorizate de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale prin Autoritatea Nationala pentru Calificari. Acestea se organizeaza in Bucuresti, odata la 4 luni sau in functie de numarul de solicitari si mai rapid si au o durata intre 1 si 5 zile lucratoare.

bifa De ce sa inveti on-line?

Pentru ca …

creionpoti sa te informezi de acasa, din metrou, de la cafenea sau oriunde pe telefon, laptop sau tableta

creionnu mai vrei sa cumperi manuale voluminoase, greoiae si costisitoare

creionpoti sa te intalnesti cu profesionistii domeniului din toata tara pe forumuri specializate si in camere de discutii dedicate subiectelor ce te intereseaza

creionpoti comunica in direct cu profesorii din fotoloiu de acasa

creionvrei sa iti testezi mereu gradul de acumulare al cunostiintelor intr-un mod distractiv: prin jocuri si scenarii !

bifa Ce diploma primesti?

creionun certificat de absolvire generat on-line de catre sistemul de e-learning in care se specifica, numele dvs, numele cursului absolvit si nota de de la examenul final; acesta poate fi salvat in computer si apoi printat de catre dvs.; vezi specimen AICI.

creionun certificat de absolvire – cu stampila si semnatura centrului de training in original, in care se mentioneaza numele dvs. complet, seria si numarul diplomei, CNP, data nasterii, precum si competentele dobandite, ce va putea fi folosit in CV-ul dvs. si la angajator, vezi specimen AICI.