Cursuri de instruire pentru formatori in mediul on-line

bifa Ce solutii de instruire a trainerilor oferim?

Profesorii si trainerii institutiei dvs. vor trebui sa desfasoare activitati educationale concrete pe platforma de e-learning. Acestea vizeaza logarea pe platforma, inscrierea utilizatorilor pentru anumite cursuri, utilizarea mijloacelor de comunicare cu acestia, urmarirea progresului studentilor, notarea activitatilor desfasurate pe platforma, generarea de rapoarte si statistici, inscrierea de activitati in calendar, postarea pe blog, etc. Noi va oferim posibilitatea instruirii trainerilor in vederea desfasurarii cu success a sedintelor de invatare pe platforma dvs. de e-learning.

bifa Cui ne adresam?

Odata realizat pasul realizarii tehnice a platformei de e-learning este necesar ca trainerii sa o poata utiliza cu succes si eficienta maxima. In acest context realizam cursuri adresate tuturor formatorilor/persoanelor din cadrul institutiei careia i-am implementat platforma de e-learning.
De asemenea putem realiza, la cerere, cursuri pentru personalul ce activeaza in domeniul educatiei si utilizeaza platforme educationale de tip open-source. Numarul minim de cursanti in aces caz trebuie sa fie de minim 5 si maxim 15, pentru o serie de cursanti.

bifa Cum se va desfasura cursul?

Trainingul va avea loc in cadrul institutie dvs. si se va desfasura pe parcursul unei zile de lucru de 8 ore.

Partea teoretica va fi prezentata prin intermediul unor resurse educationale de tip multimedia.

Pentru partea practica cursantii vor fi in permanenta conectati fie la propria platforma de e-learning sau in cazul inexistentei acesteia, pe platforma noastra, unde vor realiza aplicatii practice, ghidate de catre instructorii nostri.

La final veti primi un certificat de absolvire al cursurilor eliberat de catre institutia noastra ce va atesta faptul ca aveti competentele necesare de a utiliza o platforma de e-learning.

bifa La ce preturi?

Contactati-ne pentru a va oferi o oferta concreta de pret.

Pentru grupuri mai mari de 15 persoane sau pentru institutiile carora le-a fost implementat sistemul de e-learning de catre societatea noastra preturile sunt usor negociabile.