Servicii suport post implementare software educational open source

bifa Ce solutii oferim?

Odata implementat un software educational open source si dezvoltate cursurile on-line exista necesitatea mentinerii in bune conditii a tuturor functionalitatilor, up-dateul acestora sau up-gradeul catre versiuni superioare ale softului open source. De asemenea este necesar un management constant al cursurilor si al utilizatorilor. De aceea oferim urmatoarele servicii aditionale:

creion Servicii de up-date si mentenanta ce cuprind:

Patrat Up-grade catre o versiune superioara a software-ului open source

Patrat  Actualizare module/functionalitati

Patrat  Mentinerea in parametrii optimi ai sistemului

Patrat Instalare de module aditionale conform noilor cerinte de invatare

creion Servicii de back-up – efectuarea de copii ale informatiilor din sistem pe un server extern (cursuri, rapoarte si statistici, utilizatori, etc.) ceea ce asigura existenta anumitor informatii la un moment dat; acestea vor fi restaurate apoi pe serverul propriu in cazul deteriorarii/pierderii datelor din sistem;

creion Servicii de management ale platformei educationale de tip open source

Patrat adaugare de utilizatori noi – clientii dvs. vor deveni utilizatori ai platformei; astfel in fiecare moment poate fi necesar adaugarea de noi useri si parole aferente pentru ca acestia sa poate beneficia de cursurile din sistem; de asemenea este posibil sa doriti sa adaugati noi profesori pentru anumite cursuri

Patrat generare rapoarte si statistici – sistemul poate genera diferite rapoarte privind activitatea cursantilor sau trainerilor pe platforma ca de exemplu cursurile parcurse de catre studenti, numar de cursuri predate in functie de categorii si tipuri, logarile utilizatorilor pe platforma (se pot detecta adresele de IP folosite de acelasi utilizator), statistici realizate pentru diferite chestionare implementate pe platforma, etc.

Patrat management de continut (actualizare calendare de curs, actualizare descriere companie, adaugarea de informatii specifice intr-un curs, etc.)

bifa La ce preturi?

Preturile pentru serviciile suport de mentenanta ale software-ului educational open source se vor stabili personalizat in functie de necesitatile identificate ale beneficiarului. Garantam ca avem cea mai buna oferta de pe piata, raport calitate-pret. Experienta personalului nostru provenita din derularea de proiecte la nivel national si international impreuna cu un pret sub oferta generala a pietei, va va convinge sa deveniti clientii nostri.

Doriti sa aflati mai multe despre implementarea de software-uri educationale open source? Accesati pagina noastra de Platforme e-learning.