Rezultate tangibile ale proiectului Erasmus+ "Passion for Learning"

logosbeneficaireserasmusleft_ro_0

Conţinutul prezentului material reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorilor, iar Agenţia Naţională şi Comisia Europeană nu sunt responsabile pentru modul în care va fi folosit conţinutul informaţiei”. 

Proiectul “Passion for Learning” se va încheia astăzi 31 August 2022, însă beneficiile sale vor continua după finalizarea acestuia.

Dorim să punctăm câteva rezultate ce va pot ajuta în activitatea dvs. de profesor școlar, părinte sau expert educațional:

1. Therapeutic educational activities for ESL inclusiveness. Handbook for teachers.Acesta prezintă 79 de activități ce pot fi implementate în clasele primare sau gimnaziale împreună cu copii aflați la risc de abandon școlar, urmărindu-se dobândirea de abilități socio-emoționale împreună cu alte competențe cheie ce îi vor face pe cei mici să fie din ce în ce mai atrași de procesul de învățare.

2. Canalul de YouTube al proiectului unde veti vedea cum a fost implementat Handbook-ul de catre partnerii proiectului si va puteti inspira. Toate cele 79 de video-uri au titlul si sunt descrise pe scurt in limba Engleza, insa au continut in limba partnerului ce a implementat activitatea.

3. Platforma de e-learning a proiectului, dezvoltată de către EDUFOR unde veți găsi cursuri și resurse GRATUITE atât pentru profesorii cât și pentru elevii și parintii din școala primară și gimnazială. Este necesară crearea unui cont si înrolarea GRATUITĂ la cursul dorit, utilizând parola: passion.

4. Inovația proiectului și anume, Modelul de incluziune a copiilor cu risc de abandon școlar – PASSION în 7 pași.

5. Site-ul proiectului unde veți găsi informații despre toate activitățile proiectului, dar și rezultatele sale ce pot fi utilizate și/sau descărcate în mod GRATUIT: www.passion-learning.eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *