Mobilitati internationale in proiectul Erasmus+ Passion for Learning

In timpul pandemiei de COVID 19, o lunga perioada de timp a fost dificil de calatorit, chiar daca desfasurarea proiectului prevedea mai multe intalniri in parteneriat dedicate managementului de proiect si un eveniment de training dedicat profesorilor din tarile si organizatiile partenere. 

Dupa aparitia “Certificatului Verde”, mobilitatile internationale au fost replanificate, iar doua dintre ele au avut deja loc, dupa cum urmeaza.

A doua intalnire in parteneriat Lodz, Polonia; 26-27 Octombrie 2021

Astfel, EDUFOR a participat la a doua întălnire transnațională în partneriat, la WYŻSZA SZKOŁA BIZNESU I NAUK O ZDROWIU (WSBINOZ), partner al proiectului și instituție de învățământ superior din Lodz, Polonia.

Aceasta întălnire a avut în vedere progresul și implementarea curentă a activităților și planficarea celor ce urmează, referindu-se la numărul și calitatea activităților desfășurate, re-planificarea tuturor mobilităților și mod special stabilirea ultimelor detalii pentru evenimentul de instruire din Akyaka – Turcia, modalități de îmbunatățire a diseminării rezultatelor, evaluarea bugetului cheltuit și rămas, precum și o eventuală re-distriburie a sumelor pe categorii de costuri acceptate de proiect.

Training dedicat profesorilor - 8-12 Noiembrie 2021, Akyaka, Mugla, Turcia

EDUFOR, prin reprezentantul său Constantin Catalina, a participat atât în calitate de trainer cât și de instruit la Trainingul “Metode de incluziune a elevilor cu risc de abandon școlar, în mediul off-line și on-line“, ce a avut loc în Akyaka – Turcia, fiind găzudită de către Direcția de Educație Națională din Provincia Muğla, partner al proiectului.

Trainerul EDUFOR a predat câteva subiecte de importantă pentru derularea ulterioară a proiectului din domeniul e-learning, respectiv: Dezvoltarea de conținut și utilizarea acestuia cu ajutorul platformei open source Moodle, proiectarea activităților educaționale cu ajutorul strategiilor instructionale: scenariul de caz real și jocuri educaționale on-line.

Ceilați 4 traineri din Turcia și Italia au atins subiectele: Reglarea emoțiilor, Educație emoțională pentru evitarea părăsirii timpurie a școlii, Predarea grupurilor diverse și interculturale, Prevenirea bullying-ului și Soluționarea conflictelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *