Platforma e-learning? De ce?

O platforma e-learning asigura accesul la instruire pentru un target numeros, aflat la orice distanta fata de ofertant, dand posibilitatea de a invata in orice moment. Orice instiututie ce desfasoara activitati in domeniul educatiei poate beneficia de avantajele invatamantului la distanta prin sisteme de management ale invatarii denumite LMS.

In ultima perioada aceste sisteme au evoluat atat de mult incat, singurul dezavantaj il reprezinta necesitatea de a avea cunostiinte minime de operare pe computer, pentru a putea accesa resursele si activitatile puse la dispozitie.

Ca exemplificare, putem spune ca au fost dezvoltate multiple modalitati de comunicare ce asigura conditiile de desfasurare optima a dialogului intre profesori/formatori si persoanele instruite dar si numai intre cursanti, comunicarea desfasurandu-se practic ca intr-o clasa reala. De asemenea exista variate metode de a invata si practica efectiv abilitatile obtinute, acestea depasind uneori posibilitatile unei sesiuni de invatare fata in fata.

Mai jos vom detalia cateva dintre motivele si avanatjele pentru care trebuie sa implementati o platforma e-learning, in functie de activitatea dvs.:

platforma e-learning Centre de formare profesionala continua a adultilor / asociatii / fundatii implicate in activitati educationale

Patrat De ce sa va adresati unui numar restrans de cursanti? Prin integrarea unei platforme de e-learning si dezvoltarea de cursuri on-line puteti capta atentia cursantilor din intreaga tara si de ce nu din intreaga lume! Cu sigurata cifra de afaceri si notorietatea centrului dvs. de training va creste considerabil!
Patrat Va preocupa modalitatea de certificare a competentelor? Puteti lasa la optiunea viitorilor cursanti daca si cum vor fi certificati. Astfel, puteti oferi programe de tip bleneded learning autorizate ANC cu un numar de ore de cursuri fata in fata considerabil mai mic, sau puteti sa va autorizati ca centru de certificare a competentelor, procesul de invatare avand loc de oriunde insa examenul de absolvire va fi in cadrul centrului de formare!

creion LiceeScoli  / After school

Doriti ca liceul/scoala dvs. sa fie considerat/a de elita? Atunci prin implementarea unui LMS puteti:
Patrat introduce ore suplimentare de meditatii sau ghidare in rezolvarea temelor pentru acasa intre profesori si elevi fiecare dintre acestia gasindu-se la ei acasa sau in alte locatii; multiplele modalitati de comunicare sincrona – conferinta on-line (video sau/si audio), chatul, dar si asincrona ca forumul, whiteboard-ul sau wiki vor fi usor de accesat
Patrat crea clase de pregatire speciale ca de exemplu cele pentru olimpici sau cele pentru elevii cu nevoi speciale, prin adaugarea de bibliografie on-line suplimentara/speciala – biblioteci virtuale, teste de auto-evaluare si coordonarea acestora de catre profesori special desemnati
Patrat pregati testele nationale prin simularea de examene on-line
Patrat imbunatati abilitatile de folosire a tehnologiilor informatice pentru toti elevii
spori eficienta si dorinta de invatare a elevilor prin relizarea de cursuri interactive animate si/sau video sau prin teste de auto-evaluare de tipul jocurilor educative.

Considerati ca nu dispuneti de fondurile necesare introducerii unei platforme on-line? Introducerea unei taxe modice lunare pentru parintii ce doresc ca si copii lor sa beneficieze de aceste avantaje poate fi solutia.

creion Companii / start-up-uri educationale

Aveti o idee de start-up in mediul educational? Implementarea unei platforme de e-learning poate fi chiar realizarea practica a afacerii dvs!

Cateva astfel de idei putem sa vi le sugeram noi:
Patrat platforme educationale pentru dezvoltarea unor abilitati practice ale copiilor (desen, muzica, antreprenoriat, stiinte);
Patrat implementarea de cursuri pentru adulti cu probleme sociale, persoane aflate in zone rurale sau indepartate fata de orase dezvoltate, persoane cu deficiente fizice, etc.
Patrat platforme de invatare la distanta privind tematici de interes: tehnologie, mediu, comunicare, medicina, etc.

Realizarea unei platforme educationale la nivelul companiei pentru proprii angajati va va aduce urmatoarele beneficii:
Patrat scaderea costurilor cu instruirea angajatilor
Patrat eliminarea scoaterii din productie a angajatilor in vederea instruirii, studiul putand avea loc de acasa sau oriunde, in orice moment al zilei
Patrat cresterea eficientei de invatare prin implementarea unor metode moderne, ca de exemplu cursuri in format audio-video, experimentare prin simulari, jocuri
Patrat Cresterea abiltatilor de comunicare intre angajati si de munca in echipa
Patrat testarea angajatilor se poate face intr-un mod centralizat, periodic, prin rapoarte si statistici generate automat de catre sistem

creion Facultati/universitati

Toate universitatile de prestigiu functioneaza conform zicalei “cine nu este pe internet, nu exista”, astfel ca devine absolut necesar implementarea unui LMS pentru pastrarea notorietatii. Universitatile de renume mondial nu numai ca au platforme dedicate propriilor studenti dar furnizeaza cursuri de inalta valoare celor ce doresc sa invete din intreaga lume. Avantajele implementarii unei platforme de e-learning (Learning Management System – LMS)
Patrat realizarea de biblioteci virtuale si oferirea cursurilor universitare pentru proprii studenti in mediul on-line
Patrat implementarea unui mediu de comunicare permanent prin multiple modalitati atat intre profesori si studenti cat si numai intre studenti sau numai intre profesori
Patrat crearea de rapoarte privind progresul studentilor si cataloage virtuale
Patrat examinarea studentilor on-line, intr-un sistem centralizat si eliminarea timpului dedicat corectarii testelor
Patrat implementarea de programe de studiu la distanta
Patrat extinderea ofertei universitare cu programe de instruire profesionale adresate absolventilor de universitati

Beneficiati de aceste avantaje implementand o platforma e-learning pentru institutia dvs. Astfel, va rugam sa accesati si pagina Servicii de E-learning iar apoi sa ne contactati pentru o oferta concreta de pret.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *